Kuharska delavnica »ZDRAVA PREHRANA SRČNEGA BOLNIKA«, 14.11.2018 v Hiši žive dediščine Bela cerkev

Spoštovane članice, spoštovani člani,

Vabimo vas, na predavanje in kuharsko delavnico na temo zdrave prehrane srčnega bolnika, priznane strokovnjakinje za zdravo prehrano  Janje Strašek, univ.dipl ing.živ.teh., ki bo

v sredo 14.11.2018 ob 16.30 uri  v Hiši žive dediščine Bela cerkev.

Predavanje organiziramo v sodelovanju z Občino Šmarješke Toplice, ki nam je v ta namen zagotovila ustrezne prostore v Hiši žive dediščine Bela cerkev.

Prijave do 12.11.2018 na joze.peterlin@siol.net ali telefon 041 635 285. Prosimo, da s prijavami pohitite, ker je število udeležencev omejeno.

Veseli bomo, če se boste predavanja in delavnice udeležili v kar največjem številu.

Martinka Picelj

Predsednica društva

Predstavitev predavateljice:

Janja Strašek, univ. dipl. ing. živilske tehnologije je zaposlena v Termah Šmarješke Toplice kot tehnologinja prehrane oz. prehranska svetovalka. Je strokovnjakinja na področju zdrave prehrane, ukvarja se predvsem s pripravo dietnih jedilnikov, o prehrani pa tudi predava in vodi delavnice v številnih društvih. Hkrati je avtorica več
člankov in brošur o varovanju zdravja s prehrano, ter o zdravi prehrani pri bolnikih s srčno – žilnimi boleznimi. Sodelovala je pri razvoju treh najbolj uspešnih programov Slimfit (medicinsko vodeni program hujšanja), Vitadetox (Razstrupljanje s postom), in Vitagen (Prehrana na podlagi genske analize), v okviru teh programov pa tudi
predava o prehrani.