Utrinek iz redne telesne vadbe

Najpomembnejša dejavnost društva je prav organizirana vadba, ki je ključna vsebina vseživljenjske rehabilitacije koronarnega bolnika. V našem društvu poteka

vsak ponedeljek in vsak četrtek od 16.30 h do 17.30 h v telovadnici Vitariuma  zdravilišča Šmarješke Toplice. Poteka v dveh skupinah  in v dveh težavnostnih razredih.

Pridružite se nam!

 

DSC_0220 DSC_0234

VABILO

V imenu novoustanovljenega Društva koronarnih bolnikov Dolenjske in Bele krajine vas vabim, da se nam pridružite na

POSEBNI VADBI ZA KORONARNE BOLNIKE,

ki bo v ponedeljek, 18.1. 2016 ob 16.30 v telovadnici Vitariuma  zdravilišča Šmarješke Toplice.

Vadba bo potekala vsak ponedeljek in vsak četrtek od 16.30 h do 17.30 h od 18. 1. naprej.

Najpomembnejša dejavnost društva je prav organizirana vadba, ki je ključna vsebina vseživljenjske rehabilitacije koronarnega bolnika. Izvajali jo bomo striktno po priporočilih kardiološke stroke, vaditeljica prve skupine bo dipl. fizioterapevtka Lili Šiler, ki to vadbo izvaja že vrsto let in se za to tudi redno usposablja na posebnih izobraževanjih. Vadbo bomo prilagodili vsakemu posamezniku in kasneje oblikovali posebne vadbene skupine po težavnostnih razredih. Pridite v športni opremi.

V prvi polovici letošnjega leta bo vadba gratis, saj bodo njene stroške pokrivale Terme Krka. Pričakujemo le vašo včlanitev v društvo in plačilo letošnje članarine, ki znaša 10 eur. Društvo poleg vadbe načrtuje še druge aktivnosti, program za letošnje leto vam predstavljamo na hrbtni strani vabila. V priloženih gradivih vam pomen te vadbe tudi podrobneje predstavljamo.

Veselimo se druženja z vami in vas lepo pozdravljamo!