VABILO  NA SEPTEMBERSKI POHOD

Drage članice, dragi člani,

v soboto, 25.9.2021 bomo izvedli septembrski pohod  » VRHTREBNJE Z OKOLICO«

Zbor pohodnikov je ob 9. pri Lovskem domu Vrhtrebnje.

Do vasi Vrhtrebnje vas pripelje asfaltirana cesta iz Trebnjega, mimo gradu Trebnje in desno v hrib do vasi Grmada, kjer zavijete levo, po dveh km ste v središču vasi.

Da bi si udeleženci lahko izbrali svojim telesnim zmogljivostim primerno traso, se bomo tudi tokrat delili v dve skupini:

Prva skupina:

  • Po ogledu zanimivosti vasi Vrhtrebnje, se bo skupina napotila na Trebnji vrh (581 m) ter po dobro izhojenih gozdnih pohodnih poteh proti vasi Repče ter se po vzhodnih obronkih  Trebnjega vrha vrnila na Izhodišče v Vrhtrebnje.
  • Celotna trasa je dolga 7,0 km  in ni  Tempo  bomo, kot po navadi, prilagodili našim zmožnostim, priporočljiva je ustrezna pohodniška oprema, palice, plastenka vode….

Druga skupina:

  • Po ogledu zanimivosti vasi Vrhtrebnje,
  • se bo skupina napotila na Trebnji vrh (581 m), se po gozdni pešpoti spustila na cesto Vrhtrebnje – Repče,  po njej nadaljevala  do vasi Repče ter se nato  po isti poti  vrnila na Izhodišče v Vrhtrebnje.
  • Celotna trasa je dolga 4,0 km  in je nezahtevna. Tempo  bomo, kot po navadi, prilagodili našim zmožnostim, priporočljiva je ustrezna pohodniška oprema, palice, plastenka vode….

Za vse udeležence bo po zaključku pohoda  poskrbljeno za topli obrok (po zmerni ceni) v Trebnjem.

Predviden zaključek ob  13.00.

V primeru slabega vremena bomo določili nov termin.

PRIJAVE do vključno četrtka, 23.9.2021   –      po elektronski pošti na joze.peterlin@siol.net

  • ali na mobilni telefon   041 635 285   – Jože.

 Prijazno vabljeni!